Site Loader

Schoonheidssalon Barendrecht

De praktijkadres is Kempenaar 83. Ik werk  met huidvriendelijke, milde en natuurlijke producten zonder parabenen. Diverse items zijn vegan en of biologisch. De ingrediënten zijn hoog gedoseerd wat resulteert in huidverbetering. De praktijk bevindt zich in een rustige buurt en er is voldoende parkeer gelegenheid in de straat. Alles gaat op afspraak. Momenteel is het niet mogelijk m om online een afspraak te maken.

 

BESTEL NU THE SKIN CONDITIONER CADEAUBON!

 

Schoonheidssalon The Skin Conditioner is al jaren een begrip in Barendrecht. Schoonheidsspecialiste Angelina Noordzij kan u voorzien in een ruim aanbod van schoonheidsbehandelingen. U kunt bovenaan de website gebruik maken van het navigatiemenu om de verschillende behandelingen te bekijken.

Ga goed gehydrateerd 2024 tegemoet! Boek de  Age Beautyfull behandeling voor € 82,50 euro inclusief een fruitzuur peeling of ampul om de huid een booster te geven. Vavin heeft een ander jasje gekregen. Deze cosmetica lijn is een Nederlands product van hoge kwaliteit. Voor een gezonde, frisse en stralende huid. Alle behandelingen zijn uit te breiden met de Beauty Angel. Het licht dat de huid op een natuurlijke manier verjongd en u meeneemt op een mini vakantie. Tevens een positieve mentale boost tijdens sombere dagen. Tijdens een wellness-sessie wordt het beauty licht (geen UV) door de huidcellen opgenomen en verhoogt zo de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Voor een optimaal resultaat kan er eerst een mechanische massage worden toegepast. Deze zorgt ervoor dat de huidlagen losser worden en de werkstoffen beter kunnen worden opgenomen. Een afspraak is makkelijk gemaakt. Via een email of u neemt telefonisch contact op met de schoonheidssalon te Barendrecht. Behandelingen vanaf  € 61,50 inclusief een korte intensieve mechanische massage. Totaal 45 minuten.

 

Huid verbetering behandelingen Relax behandelingen Lifestyle behandelingen

 

Schoonheidsbehandelingen

Onze behandelingen zijn onderverdeeld in twee categorieën t.w.

Relaxen

Bij onze salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, op het gebied van relaxen bieden wij Piura, Vavin aan maar ook rug wellness, cupping massage, hoofd/haar en oor massage, manuele lymfedrainage en schoonheidsbehandelingen voor de man; just for men!

Huidverbetering

Voor huidverbetering biedt The Skin Conditioner Barendrecht, de volgende behandelingen aan: Acne behandeling, Rosacea, Overgevoeligheid, Xanthelasma, Rimpel reductie, Littekens behandelen, Manuele Lymfedrainage, Overbeharing, Steelwratjes en couperose verwijderen en bindweefselmassage.