Op 8 maart 2018 organiseert The Skin Conditioner een unieke LavieSage huidscandag. Tijdens de scandag wordt de kwaliteit en de conditie van de huid (huidstevigheid) gemeten door middel van een collageenscan.

Een mooie, jonge en vitale huid.

In de regel verzorgen en beschermen we onze huid vooral aan de buitenzijde, maar de huid groeit ‘uiteraard’ van binnenuit. Daarom is het logisch om onze huid juist van binnenuit van de beste verzorging te voorzien.

Een stevige huid

De stevigheid van huid wordt in hoge mate bepaald door de aanwezige hoeveelheid collageen. Door middel van een eenvoudige scan weet u in een oogwenk hoe het met uw huid is gesteld. Door ‘meten-is-weten’ kunnen we u daarna precies vertellen of er verbetering mogelijk is en op welke wijze die gerealiseerd kan worden. LavieSage, een Nederlands bedrijf, beschikt over een uitgebreide collectie Nutricosmetica. Dit zijn voedingssupplementen met stoffen voor het realiseren van een optimaal gezonde huid. Producten boordevol met collageen- en elastinepeptides die uw huid, in korte tijd, kunnen versteviging of het vocht beter in de huid kunnen vasthouden zoals hyaluronzuur of ceramides en squaleen en een droge huid tegengaan.

 
 

Bent u op zoek naar producten of een cadeaubon? 

Per email kunt u deze bestellen. In Barendrecht worden

ze gratis op afspraak thuis bezorgd.

 

 

Blijf op de hoogte!

Bezoek onze blogpagina

button-foto
Ga blogpagina