Site Loader

Goede make-up verjongd en egaliseert de huid. Vind je het ook zo lastig om de juiste kleuren uit de kiezen? Kom dan eens langs voor make-up advies!

Zuii make-up is hypoallergeen en parfumvrij. Zuii maakt zich sterk voor de natuur en de liefde voor moedernatuur. Alle producten zijn 100% natuurlijk en van biologische teelt. In plaats van talk als bindmiddel maakt Zuii gebruik van fijn gemalen bloemen. Dit is uniek in de wereld van make-up en Zuii heeft een patent op deze bijzondere technologie. Mede hierdoor is Zuii Flora make-up een huidverzorgende decoratieve lijn. Naast talk bevat Zuii make-up ook geen minerale oliën, geen parabenen en geen genetische gemanipuleerde grondstoffen.

Zuii make-up heeft enorm veel intense kleuren en het houdt de hele dag. ‘Wear flowers on your face’. De tedere schoonheid van bloemen op je gezicht! Het voelt fluweelzacht op je huid en is gemaakt van onder andere de fijnste bloemblaadjes, essentiële oliën, vitaminen en mineralen. Met Zuii kun je elke wenselijke look creëren van natuurlijk tot klassiek of juist heel trendy en exotisch. Je ziet er in een handomdraai fris en stralend uit en succes verzekerd.

Altijd al eens willen leren hoe u een mooie make-up kunt aanbrengen. Dit kan door het volgen van een make-up workshop. Leuk om bijvoorbeeld met vriendinnen, collega’s en/of familieleden te doen! Tijdens de make-up workshop leer ik u stap voor stap hoe u een natuurlijke professionele make-up kan toepassen. Daarnaast wordt er gekeken welke make-up en kleuren er het beste bij u past en er wordt uitleg gegeven hoe je de make-up moet aanbrengen. Uiteraard gaat u zelf ook aan de slag met de make-up producten van Zuii.

Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste op natuurlijke wijze van jezelf naar voren kunt halen.

Make-up
Volledige make-up & advies
foundation / blush / eyeliner / oogschaduw / mascara / lipstick. Tijdsduur 60 minuten.

€ 51,00

Bruidsmake-up op locatie
mogelijk vanaf 9.00 uur. Tijdsduur 60 minuten.

€ 68,00