Site Loader

Het doel van de acne behandelingen is om de acne door middel van therapie onder controle te krijgen en ter voorkoming van meer acne. Het is een veel voorkomende en vaak langdurige huidaandoening. De huid wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals stress, medicatie, lifestyle, een verhoogde talgproductie en hormonen. Tevens kan het gebruik van verkeerde cosmetica en te agressieve reiniging de acne verergeren. Dit in combinatie met te veel “slechte” lichaamseigen huidbacteriën die de mogelijkheid krijgen om hierin te kunnen floreren ontstaan al snel de vervelende rode puistjes.

Niet iedereen komt na enkele behandelingen en producten direct van de acne af. Regelmatig verneem ik van klanten, die na het stoppen met een antibioticakuur toch weer nieuwe ontstekingen ontwikkelen. Dit komt doordat de meeste bacteriën onze huid beschermen en alleen de slechte bacteriën voor ontstekingen zorgen. Bij een antibiotica kuur worden alle bacteriën aangepakt. Bij The Skin Conditioner wordt niet alleen de huid gereinigd maar is tevens het doel om de bacteriële balance te herstellen. Dit wordt bereikt door middel van producten die alleen de slechte bacteriën aanpakken en de goede stimuleren. Via een kennismakingsgesprek wordt u geïnformeerd over de behandelmogelijkheden en de huidverzorgingsproducten. Daarnaast wordt informatie ingewonnen over eventueel gebruik van medicatie. Hierna wordt er een behandelplan opgesteld. Bij aanvang van elke nieuwe behandeling volgt er een kort evaluatiegesprek waarbij rekening wordt gehouden met nieuwe medicatie.

Ik werk samen met diverse huisartsen en indien u aanvullend verzekerd bent kunt u via uw verzekering een vergoeding voor de behandelingen krijgen. U kunt het beste een verwijsbrief voor acne therapie aan uw huisarts of dermatoloog vragen. Tevens ben ik lid van de ANBOS met de specialisatie acne en elektrisch ontharen.

Acne
Acne behandeling
Tijdsduur 45 minuten.

€ 56,00

Jeugdbehandeling
Reinigen / peeling / mee-eters verwijderen / masker / crème of gel. Tot en met 13 jaar. Tijdsduur 30 minuten.

€ 39,50