Site Loader

Ontharingslaser, IPL, elektrisch ontharen of harsen? Ontharen wordt al sinds eeuwen gedaan. Ook mannen ontharen zich tegenwoordig in toenemende mate. De bekendste vormen van ontharen zijn scheren, harsen, epileren, elektrische epilatie en laser of flitstherapie (IPL). The Skin Conditioner heeft ruime ervaring op het gebied van ontharen. Door middel van de specialisatie elektrisch ontharen is het mogelijk dat uw behandelingen voor overbeharing in het gelaat worden vergoed door uw ziektekostenverzekering (aanvullend pakket).

De elektrische epilatie geschiedt door middel van Blend of Diathermie allebei zijn het definitieve methodes. Er wordt gewerkt met een minuscuul naaldje. Deze wordt langs de haarschacht geleid tot aan de haarfollikel waarna een stroomstootje vrijkomt. De haartjes worden steeds dunner en uiteindelijk blijven zij definitief weg! Voordat we met de behandeling starten is het belangrijk om eerst een informatief gesprek te houden. Informeer bij uw verzekering voor eventuele vergoeding op gebied van overbeharing. Afhankelijk van uw huidtype, haardikte en haarkleur kunnen de ongewenste haren behandeld worden door middel van harsen of elektrische epilatie in de salon. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend consult.

Wanneer elektrisch epilatie? Laserontharing en IPL zijn de snelste technieken om grote gebieden met overtollige haartjes te verwijderen. Maar helaas zijn niet alle haartjes geschikt om te behandelen met de laser. Soms gaat het om enkele haren, grijze of harde blonde haren en dan adviseer ik u om deze elektrisch te laten verwijderen. Lees meer

Ontharen
Epileren

€ 18,00

Harsen bovenlip
(in combinatie met een behandeling € 10,75)

€ 12,50

Harsen kin
(in combinatie met een behandeling € 11,50)

€ 15,50

Harsen bovenlip en kin
(in combinatie met een behandeling € 15,75)

€ 18,00

Harsen bikinilijn

€ 30,50

Harsen onderbenen

€ 26,50

Harsen bovenbenen

€ 37,50

Harsen boven- en onderbenen

€ 49,50

Harsen oksels of liezen

€ 23,00

Harsen rug

€ 38

Harsen rug en schouders

€ 53,50

Harsen schouders

€ 30,50

Elektrisch ontharen 10 min.

€ 27,00

Elektrisch ontharen 25 min.

€ 34,50

Elektrisch ontharen 40 min.

€ 45,00

Elektrisch ontharen 55 min.

€ 54,00