Site Loader

Een litteken ontstaat vrij snel en makkelijk maar het weghalen ervan is een stuk lastiger. Iedereen reageert ook anders op een littekenbehandeling. Een hypertrofisch litteken is over het algemeen makkelijker te behandelen dan een atrofisch litteken. Doormiddel van het endermologie apparaat welke te vergelijken is met een bindweefselmassage wordt de huid gelift, gerolt en gemasseert. Diverse weefselblokkades worden opgeheven en dit zorgt ervoor dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren. Tegelijkertijd worden de bindweefselcellen gestimuleerd om meer collageen aan te maken. Top voor littekens zeker in combinatie met een bio peeling van Piura of de Meta Therapy van Dermatude.

Littekens behandelen
Lpg endermologie
is een intensieve bindweefselmassage waarbij doorbloeding van de huid, de afvoer van lymfevocht en vetcellen worden gestimuleerd. Het verzacht verhard (litteken)weefsel. doorbloeding van de huid, de afvoer van lymfevocht en vetcellen worden gestimuleerd en verzacht verhard (litteken)weefsel.

€ 18,50

Lees meer
Meta Therapy
de huid wordt door middel van onzichtbare microperforaties en speciale serums gestimuleerd en geactiveerd op een natuurlijke manier. Verbetert de huidsteint en littekens .

€ 138,00

Lees meer
Piura bio kruiden peeling
bestaat uit 100% natuurlijk werkstoffen en bevat geen waterstofperoxiden of andere "agressieve" stoffen. Werkt peelend, zuiverend en huidvernieuwend van binnenuit

€ 79,50

Lees Meer