Site Loader

Schoonheidssalon Barendrecht

Schoonheidssalon The Skin Conditioner is al jaren een begrip in Barendrecht. Schoonheidsspecialiste Angelina Noordij kan u voorzien in een ruim aanbod van schoonheidsbehandelingen. U kunt bovenaan de website gebruik maken van het navigatiemenu om de verschillende behandelingen te bekijken.

In de winter maanden is het extra fijn om gebruik te maken van de Beauty Angel. Het licht dat de huid op een natuurlijke manier verjongd. Tijdens een wellness-sessie wordt het beauty licht  door de huidcellen opgenomen en verhoogt zo de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Voor een optimaal resultaat wordt eerst een bindweefslemassage toegepast met het LPG endermologie apparaat. Een afspraak bij de schoonheidsspecialist  is makelijk gemaakt via de online knop of neem telefoonisch contact op met de schoonheidssalon te Barendrecht. Behandeling vanaf € 49,00 inclusief een korte sessie endermologie. Totaal 30 minuten.

 

Huid verbetering behandelingen Relax behandelingen Lifestyle behandelingen

 

Schoonheidsbehandelingen

Onze behandelingen zijn onderverdeeld in twee categorieën t.w.

Relaxen

Bij onze salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, op het gebied van relaxen bieden wij piura, uspa, vavin aan maar ook rug wellness, cupping massage, hoofd/haar en oor massage, manuele lymfedrainage en schoonheidsbehandelingen voor de man; just for men!

Huidverbetering

Voor huidverbetering biedt The Skin Conditioner Barendrecht, de volgende behandelingen aan: Acne behandeling, Rosacea, Overgevoeligheid, Xanthelasma, Rimpel reductie, Littekens behandelen, Manuele Lymfedrainage, Overbeharing, Steelwratjes en couperose verwijderen en bindweefselmassage.