Site Loader

Vavin behandeling

Tout va bien avec Vavin! De producten van Vavin zijn ontwikkeld door een team van wetenschappers, dermatologen en cosmetica-experts. Indien u een huidprobleem heeft zoals eczeem, rosacea, couperose, overgevoeligheid (allergie) of een volwassen acne dan is het extra van belang om de huid op de juiste manier te voeden. Dit kan het beste door werkstoffen te gebruiken die de natuurlijke huidbarrière respecteren en verbeteren. De Vavin-lijn is hiervoor uitermate geschikt. De producten zijn bijzonder zacht en bevatten geen of nauwelijks parfums. Kortom een echte aanrader bij specifieke huidproblemen in combinatie met ontspanning. Vanwege de hooggedoseerde werkstoffen in de verzorgingsproducten is het tevens ook zeer effectief tegen huidveroudering…

Prijslijst Vavin
Vavin Pure
Reinigen / jojoba peeling / massage met zoete amandel en abrikozenolie en/of mee-eters verwijderen / kalmerend anti-aging masker / epileren / crème. Met toevoeging van pure ingrediënten afgestemd op uw huid. Tijdsduur 60 minuten.

€ 61,50

Vavin Age Beautyful
Reinigen / jojoba peeling / enzym peeling/ massage met zoete amandel- en abrikozenolie en/of mee-eters verwijderen / glycolzuur peeling / liftend masker / epileren / crème met een toegevoegd ingrediënt. Tijdsduur 75 minuten.

€ 81,00

Vavin Cocktail
Een effectieve anti-rimpel behandeling voor de zeer droge huid, inclusief epileren. Tijdsduur 75 minuten.

€ 67,00